Egyszerű, de nagyszerű!
Hozzávalók
8 csirkecomb vagy csirkemell bőr és csont nélkül
4 gerezd fokhagyma apróra vágva
2 teáskanál szárított bazsalikom
2 fej vöröshagyma apróra vágva
2 teáskanálnyi fokhagymapor
2 evőkanálnyi olivaolaj
125 ml balzsamecet
1 teáskanálnyi só
1 teáskanálnyi bors
Apróravágott petrezselyem a díszitéshez
Elkészítés
Keverjük össze a fokhagymaport, a bazsalikomot, a sót és a borsot egy kistálban. Dörzsöljük be vele alaposan a csirkecombokat. Öntsük az olivaolajat, fokhagymát és a vöröshagymát a lassúfőző edénybe és helyezzük rá a csirkecombokat. Locsoljuk meg a balzsamecettel a csirkét. Pároljuk high fokozaton 4 órán keresztül. Tálaláskor szórjuk meg a friss petrezselyemmel. Jó étvágyat!