HTML

Főzni könnyű

Üdvözlünk a "slow cooking" rajongók egyre népesebb táborában! Miért jó ez a főzési technológia? Miért alkalmazzák a világ legnevesebb séfjei is? Itt megtalálsz minden tudnivalót, adunk tippeket és a legjobb recepteket is megosztjuk Veled! Nemsokára magad is rájössz, hogy FŐZNI KÖNNYŰ!

Facebook

Mediterrán marharagu kuszkusszal

2014.01.09. 20:06 :: Főznikönnyű

Ebben a szürke időben jól esik egy lassúfőzőben elkészített színes, és vitaminokban gazdag étel.

mediterrán marharagú.jpg

Hozzávalók

70 dkg nagyobb kockára vágott marhacomb, vagy lapocka

1/2 dl oliva olaj

2 közepes vöröshagyma karikákra vágva

3 közepes sárgarépa nagyobb darabokra vágva

2 hámozott paradicsom kockára vágva

2 gerezd fokhagyma apró darabokra vágva

1 teáskanálnyi szárított őrölt kakukkfű

Bors

1 Közepes cukkini (vágjuk hosszában félbe, és karikázzuk fel)

15 dkg zöldbab 2 cm-es darabokra vágva

120 ml marha alaplé

Elkészítés

Egy serpenyőben pirítsuk meg olajon a marhahúst. Majd helyezzük a lassúfőző edényünkbe. Szórjuk rá a hagymát és a répát. Egy tálban keverjük össze az alaplevet, a paradicsomot, a fokhagymát, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Öntsük rá a húsra és a zöldségekre. High fokozaton pároljuk 4 órán keresztül. Ha letelt az idő, adjuk hozzá a cukkinit és a zöldbabot és pároljuk további 30 percen keresztül. Tálaljuk kuszkusszal. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: Recept Cukkini Egészséges táplálkozás Slow cooking Marhahús

A bejegyzés trackback címe:

https://foznikonnyu.blog.hu/api/trackback/id/tr925749388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.