HTML

Főzni könnyű

Üdvözlünk a "slow cooking" rajongók egyre népesebb táborában! Miért jó ez a főzési technológia? Miért alkalmazzák a világ legnevesebb séfjei is? Itt megtalálsz minden tudnivalót, adunk tippeket és a legjobb recepteket is megosztjuk Veled! Nemsokára magad is rájössz, hogy FŐZNI KÖNNYŰ!

Facebook

Lassan főtt narancsos csirke

2013.12.16. 20:26 :: Főznikönnyű

Lassúfőző edényben készült különleges ízharmónia.

narancsos csirke.JPG

Hozzávalók

2 db sárgarépa nagyobb kockákra vágva

2 db zöld kaliforniai paprika nagyobb kockákra vágva

3 gerezd fokhagyma apróra vágva

4 db kisebb csirkemell csont és bőr nélkül, csíkokra vágva

2 teáskanálnyi őrölt gyömbér

teáskanálnyi só

Fél teáskanálnyi fekete bors

2,5 dl 100%-os narancslé

1 narancs gerezdekre szedve

Elkészítés

Tegyük a lassúföző edényünkbe a répát, a paprikát és a fokhagymát. Helyezzük rá a csirkemelleket. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a gyömbérrel, majd öntsük le a narancslével. Pároljuk low fokozaton 5 órán keresztül. Ha elkészült forgassuk bele a narancs gerezdeket és tálaljuk rizzsel. Jó étvágyat!

 

Szólj hozzá!

Címkék: Recept Csirke Narancs Gyömbér Slow cooking

A bejegyzés trackback címe:

https://foznikonnyu.blog.hu/api/trackback/id/tr825695582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.