HTML

Főzni könnyű

Üdvözlünk a "slow cooking" rajongók egyre népesebb táborában! Miért jó ez a főzési technológia? Miért alkalmazzák a világ legnevesebb séfjei is? Itt megtalálsz minden tudnivalót, adunk tippeket és a legjobb recepteket is megosztjuk Veled! Nemsokára magad is rájössz, hogy FŐZNI KÖNNYŰ!

Facebook

Marokkói csirkecomb

2013.12.10. 19:34 :: Főznikönnyű

Ehhez a fűszeres ételhez egy pohár rizling illik.

marokkói csirke.jpg

Hozzávalók

8 db csirkecomb csonttal, de bőr nélkül

1 fej vöröshagyma apróra vágva

250 g sárgarépa nagyobb kockára vágva

700 g szilva mag nélkül (mélyhűtött is lehet)

4 dl csirkealaplé

1 és 1/4 evőkanál curry

1/2 evőkanál só

1/2 evőkanál őrölt fahéj

Elkészítés

Tegyük először a hagymát, a répát, a csirke alaplevet és a szilvát a lassúfőző edényünkbe. Erre helyezzük a csirkecombokat. Egy kis tálban keverjük össze a curry-t, a fahéjat és a sót. Szórjuk meg vele a csirkecombokat. Pároljuk high fokozaton 4-5 órán keresztül. Rizzsel, vagy friss baguettel tálaljuk. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: Recept Csirke Egytálétel Slow cooking Csirkecomb Szilva

A bejegyzés trackback címe:

https://foznikonnyu.blog.hu/api/trackback/id/tr445684993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.