HTML

Főzni könnyű

Üdvözlünk a "slow cooking" rajongók egyre népesebb táborában! Miért jó ez a főzési technológia? Miért alkalmazzák a világ legnevesebb séfjei is? Itt megtalálsz minden tudnivalót, adunk tippeket és a legjobb recepteket is megosztjuk Veled! Nemsokára magad is rájössz, hogy FŐZNI KÖNNYŰ!

Facebook

Egyszerű Chilli recept lassúfőző edényben

2013.12.03. 18:57 :: Főznikönnyű

Ma egy kedves barátunk chilli receptjét készítettük el a lassúfőző edényünkben. Gyorsan elfogyott :)

DSC02955.JPG

Hozzávalók 4 személyre

1/2 kg darált marhahús

1 fej vöröshagyma apróra vágva

1 gerezd fokhagyma apróra vágva

1 kaliforniai paprika kockára vágva

1/2 sűrített paradicsom konzerv

1 hámozott paradicsom konzerv (400g)

1 vörösbab konzerv (400g)

1dl barnasör

1dl vörösbor

1dl csirke alaplé

1 teáskanál római kömény

Oregáno

1 babérlevél

1 evőkanál örölt chilli 

1 teáskanál őrölt édes-nemes fűszerpaprika

Bors

Tálaláshoz: Reszelt sajt, Tejföl

Elkészítés

Egy serpenyőben pirítsuk meg a hagymát és darált marhahúst, majd öntsük a lassúfőző edényünkbe.

DSC02962.JPG

Ezután már csak beleöntjük az edényünkbe az összes hozzávalót (kivéve a babot) és fűszerezzük.

DSC02972.JPG

Főzzük high fokozaton 6 órán keresztül. Félidőben keverjük meg a chillinket és adjuk hozzá a lecsöpögtetett babot. Jó étvágyat!

DSC02979.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: Recept Egytálétel Slow cooking Marhahús Ragu

A bejegyzés trackback címe:

https://foznikonnyu.blog.hu/api/trackback/id/tr455673860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.