HTML

Főzni könnyű

Üdvözlünk a "slow cooking" rajongók egyre népesebb táborában! Miért jó ez a főzési technológia? Miért alkalmazzák a világ legnevesebb séfjei is? Itt megtalálsz minden tudnivalót, adunk tippeket és a legjobb recepteket is megosztjuk Veled! Nemsokára magad is rájössz, hogy FŐZNI KÖNNYŰ!

Facebook

Balzsamecetes csirke

2014.02.17. 19:08 :: Főznikönnyű

Egyszerű, de nagyszerű!

bazsalikomos csirke.jpg

Hozzávalók

8 csirkecomb vagy csirkemell bőr és csont nélkül

4 gerezd fokhagyma apróra vágva

2 teáskanál szárított bazsalikom

2 fej vöröshagyma apróra vágva

2 teáskanálnyi fokhagymapor

2 evőkanálnyi olivaolaj

125 ml balzsamecet

1 teáskanálnyi só

1 teáskanálnyi bors

Apróravágott petrezselyem a díszitéshez

 

Elkészítés

Keverjük össze a fokhagymaport, a bazsalikomot, a sót és a borsot egy kistálban. Dörzsöljük be vele alaposan a csirkecombokat. Öntsük az olivaolajat, fokhagymát és a vöröshagymát a lassúfőző edénybe és helyezzük rá a csirkecombokat. Locsoljuk meg a balzsamecettel a csirkét. Pároljuk high fokozaton 4 órán keresztül. Tálaláskor szórjuk meg a friss petrezselyemmel. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: Recept Csirke Balzsamecet Slow cooking Csirkecomb Fokhagymás

A bejegyzés trackback címe:

http://foznikonnyu.blog.hu/api/trackback/id/tr475819136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.